Kontakt Conduct

Kongens gate 14
0104 Oslo
+47 400 01 766
info@conduct.no
googlemaps
Org. nr: 980 394 573

Om Nagarro / Conduct

Nagarro er den internasjonale IT løsnings- og programvaredivisjonen av München-baserte Allgeier SE. Conduct AS gikk 1. februar 2016 inn i den internasjonale Nagarro-gruppen og ble deres norske datterselskap. Med rundt 3700 ansatte som arbeider fra mer enn 20 kontorer i 13 land verden over, betjener Nagarro industriledere som ASSA ABLOY, Siemens, Lufthansa, GE og BMW. Nagarro støtter selskaper både med konsepter og løsninger for digitalisering av forretningsprosesser og kan tilby et komplett IT-tjenestespekter både med lokal tilstedeværelse on-site hos kunde, via near-shoring til offshore og support.

Nagarro AS tilbyr rådgivning, systemutvikling og implementering av forretningskritiske løsninger innenfor identitets- og tilgangsstyring (IAM/IRM), sikkerhet (forensics og penetrasjonstesting), Business Intelligence/Analytics, samt ITSM/prosesstøtte.

  • Communities1
  • Platforms2
  • Services3
  • Solution4

Nagarro realiser verdier som ligger i åpen og innovativ teknologi.

Unnfangelsen av åpen teknologi skjer i stor grad ute i forskjellige miljøer eller “communities” som f.eks open-source, makers, DIY m.m. Dette er både en stor inspirasjonskilde og en viktig motor for utvikling.

Nagarro / Conduct kjenner dette økosystemet og ser verdiene som kan skapes med åpne plattformer.

Nagarro leverer alle tjenester som skal til for å utvikle og forvalte gode IT-løsninger. Vi leverer Whole Product.

Whole Product løsning:

  • Åpen og innovativ programvare
  • …tilpasset våre kunders krav og ønsker
  • …implementert i våre kunders forretningsprosesser
  • …driftet og forvaltet etter våre kunders krav

Vi bruker gjerne et hjul for å synliggjøre slike løsninger:
Hjulet symboliserer alt som skal til for å realisere verdi, og at vi tar utgangspunkt i sentrum, med åpen og innovativ programvare, og kompletterer ved å levere det nødvendige settet med tjenester utover dette.

Dette er vår måte å tilby mest mulig av vår opparbeidede kompetanse og kunnskap -  i en form som kunder kan få mest mulig nytte av.

Nagarro som selskap leter kontinuerlig etter innovasjon som vi kan bygge et komplett sett med tjenester rundt. Dette gjelder både innenfor nye og etablerte tjeneste- og løsningsområder. På den måten sikrer vi at våre kunder fortsetter å velge oss som strategisk leverandør.

undefined

undefined undefined undefined